Kerstfoto’s voor Villa Bailar

Voor Villa Bailar -bij sommige mensen beter bekend is als “Dansschool Biezeman”- maakte CSPR afgelopen jaar een nieuwe website. De vorige website was aan een opknapbeurt toe en Maurice Biezeman, de eigenaar van Villa Bailar, wou meer van de gezellige sfeer en warme uitstraling van zijn bedrijf terugzien op zijn site. Derhalve heb ik destijds een uitgebreide reportage gemaakt van zijn bedrijf, zoals te zien in mijn portfolio.

Elk jaar rond de feestdagen wordt de dansschool volledig in kerstsfeer gebracht. Een paar dagen geleden kreeg ik van Maurice dan ook het verzoek om daar een paar foto’s van te maken, zodat ook op de site de kerstsfeer wat meer tot uiting kwam. Een selectie van de foto’s die ik daar genomen heb ziet u hieronder en op de website van Villa Bailar.

[nggallery id=8]

Ik denk alleen dat ik vanavond nog even terugga, voor Γ©chte kerstfoto’s in de sneeuw.

Kerstfoto's voor Villa BailarCasper
3

3 comments on "Kerstfoto’s voor Villa Bailar"

  1. Twee keer bloggen in twee dagen? Ik raak ongelofelijk in de war. πŸ˜‰
    Gave, warme foto’s!

  2. Nou dat ziet er toch weer goed uit! Als heb ik wel het idee dat bij sommige foto’s wat kleurzweem over zit…. Maar dat maakt ook wel weer de sfeer!

  3. Casper Heij on

    Hey Robbie, je wil niet weten hoe lastig het was om het na te bewerken. TL licht is lastig, maar hier branden rode, groene, gele en blauwe lampen door elkaar. En dan ook nog in verschillende kleurtemperaturen (zie bijvoorbeeld de foto die buiten is genomen, de kerstbomen hebben een andere kleur licht dan de standaard verlichting). De kleuren die je ziet op de foto zijn zo dicht mogelijk bij hoe het daadwerkelijk was.

    Overigens, met al die verschillende kleuren en lichtmogelijkheden in combinatie met de enorme ruimte zou het wel een briljante fotostudio kunnen zijn. Toch eens met Maurice overleggen… πŸ˜‰

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.