Foto’s kerstmarkt Schubertplein Apeldoorn

Vanavond maak ik foto’s van de bezoekers van de kerstmarkt op het Schubertplein in Apeldoorn. De helft van de opbrengst van de foto’s doneer ik aan Serious Request 2009, een actie van Radio 3FM die dit jaar in het teken staat van de strijd tegen Malaria. Zodra de foto’s online zijn zal ik dat op deze pagina melden. Kom dus vanavond allemaal naar het Schubertplein in Apeldoorn, tussen 16:00 en 20:00 en laat u door mij fotograferen!

UPDATE: de foto’s zijn beschikbaar!!! Klik op deze link om ze te bekijken en bestellen. Nogmaals: de helft van de opbrengst doneer ik aan de Serious Request actie van 3FM. Meer info vindt u op www.seriousrequest.nl.

noname

Foto's kerstmarkt Schubertplein ApeldoornCasper
2

2 comments on "Foto’s kerstmarkt Schubertplein Apeldoorn"

 1. Eymert Versteegt on

  Hey Casper! Werd net toevallig via een Linkedin update attent gemaakt op je website. Phew, mooie foto’s hoor. Vooral die van Villa Bailar zijn erg sfeervol vastgelegd! Zelf maak ik er als beginnend dSLR eigenaar ook een uitdaging van om dit soort sfeer-foto’s te maken 😀 (soms niet al te makkelijk met slechte ogen via een optische viewfinder). In ieder geval erg gaaf, ook deze kerstmarkt foto’s. Ik zelf heb voorlopig geen plannen om verder te gaan dan puur hobbymatig fotograferen. Via een docente van een fotocursus hier in Almere heb ik wel ook al Oypo leren kennen 🙂

  Ook goed om te zien dat je 3fm en hun serious request actie een warm hart toedraagt. Ik zelf ben niet van de radio weg te slaan :D.

  Grtz en veel succes!
  Eymert

 2. Casper Heij on

  Hoi Eymert! Tof dat je ook zo met fotografie bezig bent! Kan ik je foto’s ergens bekijken toevallig? Op Oypo of een Flickr-account ofzo?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.