50/50 – day 2

[singlepic id=131 w=600 h=600 float=]

Het begon vanavond mistig te worden, de lichtjes van Deventer reflecteerden op het water en gelukkig kon ik een mooi plekje vinden waar ik zonder statief een foto kon maken van de brug. Liever had ik de kerktoren gefotografeerd, maar die stond in de steigers. Het kan niet altijd meezitten. En eigenlijk is de brug een belangrijker symbool voor Deventer dan de kerk. Elk nadeel heb z’n voordeel, zullen we maar zeggen.

50/50 - day 2Casper
1

One comment on "50/50 – day 2"

  1. Dat ziet er goed uit ! Om met Gerard J te spreken: Ik hou d´r zo van !!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.