50/50 – day 5

[singlepic id=134 w=600 h=600 float=]

Everything goes with Coke… Verslavingen ken ik niet, of in ieder geval niet meer. De sigaretten heb ik al jaren geleden opgegeven, en verder ben ik nooit ergens verslaafd aan geweest. Behalve dan aan Cola. Coca Cola, want Pepsi is geen échte cola naar mijn bescheiden mening. laat staan alle huismerkbrouwsels van de supermarkten in dit land.

Hoe dan ook: vandaag was een drukke dag. Op tijd op, vroeg de deur uit, een paar honderd kilometer in de auto gezeten, maar nu weer lekker thuis. Vrijdagavond is geen avond voor culinaire hoogstandjes, dus hamburgers met friet en saus. En Cola. Want friet eet je met een koude Cola erbij. Omdat ik wil afkicken van anderhalve liter per dag van dit dikmakende en gebit vernielende drankje, mag ik van mijzelf nog maar één blikje per dag. Dit was mijn blikje voor vandaag. Ik heb er de hele dag naar uitgekeken. En nu is hij leeg.

Over op het bier dan maar.

50/50 - day 5Casper
6

6 comments on "50/50 – day 5"

 1. strekte met het afkicken……..ben zelf overgestapt op zero, maar nog steeds zo’n anderhalve liter per dag

 2. Casper Heij on

  Mariette, ik kon er ook niet mee ophouden, heb nu blikjes gekocht. Ik mag gewoon maar één blikje per dag, is veel makkelijker dan een aangebroken fles in de koelkast. Voor mij in ieder geval. Mariette mijn nichtje Mariette trouwens? Of een andere Mariette?

 3. Coca-Cola for the win! Ik deel jouw verslaving zonder schaamte. Mijn reden voor blikjes: het is zoveel lekkerder… Elke keer als je een blikje openmaakt is het als de eerste slok van een verse fles. Veel beter dan het overgebleven restje uit de 1.5 liter fles voor je 6e glas…

  Mooi verhaal ons Coca-Cola liefhebbers voor op verjaardagen trouwens: http://goo.gl/keT5

 4. andere mariette als in vriendin van Zenz en kennis van marinaonline

 5. Casper Heij on

  @mike: lotgenotengroepje starten? Zal morgen die site eens even goed bekijken 🙂
  @mariette: ah, ok, in dat geval: welkom! (niet dat mijn nichtje niet welkom is, maar toch 🙂 )

 6. Hoi

  Ik drink wel een huismerk,maar heb ontdekt dat ik verslaafd ben.
  Er was 2 maanden terug geen cola in huis,ik was onrustig en ging zoeken.
  Probeer sindsdien toch af te wisselen met drinken.
  Ik drink nl alleen cola-light de hele dag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.