50/50 – day 7

[singlepic id=136 w=600 h=600 float=]

Van mijzelf weet ik dat ik nogal verslavingsgevoelig ben. Nog nooit heb ik geluk gehad met loterijen of andere kansspelen en daarom koop ik dus ook nooit loten. Onlangs heb ik een abonnement op de Lotto opgezegd maar de kans op miljoenen heeft me daar best een aardige tijd van weten te weerhouden. Toen ik onlangs gebeld werd dat ik wellicht ook met minder loten mee kon spelen had ik moeite om voet bij stuk te houden, maar mijn abonnement is opgezegd.

Gister ontving ik van een leverancier één vijfde staatslot voor de trekking van vanavond. Als dank voor de gedane zaken van het afgelopen jaar. Direct weet ik weer waarom ik niet aan dit soort dingen mee moet doen: toen Teletekst eenmaal aanstond om te checken of er iets gewonnen was voelde ik de kriebels weer die het zo spannend maken: heb ik iets gewonnen? Misschien genoeg om gewoon direct twee nieuwe camera’s te kopen? Het antwoord was voor de hand liggend: Neen. En toch heb ik nu weer de neiging om voortaan loten te kopen. Je weet maar nooit…

50/50 - day 7Casper
3

3 comments on "50/50 – day 7"

  1. Daar heb ik normaal geen last van. Toch betrap ik me erop dat ik de laatste tijd ook vaak denk: Zal ik toch…? Het gaat al helemaal kriebelen bij de Oudejaarsloterij. Want stel dat…? Terwijl dat juist de loterij is waarbij je procentueel gezien de minste kans maakt. Niet doen dus! Kom op, je kunt het. Wij zijn slimmer! Dat zijn we… toch? 😉

  2. Casper Heij on

    Marina, dat zijn we. Wij wel. Met moeite, misschien, maar toch.

  3. dat kun je ook hebben met krasloten.
    1e x iets gewonnen.. 2e x ook.. 3e x aanbieding van 5 gekocht.. noppes/niks/nada.
    meteen gestopt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.