50/50 – day 10

[singlepic id=139 w=600 h=600 float=]

Never make a promise you can’t keep… Gisteren zei ik nog dat ik vandaag weer een foto bij daglicht zou maken. Dat heb ik gedaan, maar ik was totaal niet tevreden met het resultaat. Ik ben de hele middag bezig geweest met het uitdenken en in scène zetten van de foto, maar het resultaat was gewoon niet wat ik zocht. Na een aantal pogingen heb ik de spreekwoordelijke handdoek geworpen, maar toen was er de uitdaging van iets nieuws bedenken. Uiteindelijk besloten om pen en papier te pakken. Kopje koffie erbij, maar er kwam niets…

Toen ik begon aan dit project had ik wel verwacht dat er lastige dagen bij zouden zitten. Dat ze al zo snel zouden komen, dat had ik dan weer niet voorzien. Gelukkig ga ik een aantal zeer inspirerende dagen tegemoet en ik heb al wat plaatjes in mijn hoofd die het niveau weer een beetje zullen doen stijgen. De komende dagen geen huis-, tuin- en keukenplaatjes. Beloofd. En deze belofte ga ik houden.

50/50 - day 10Casper
1

One comment on "50/50 – day 10"

  1. En toch heb je er weer een aparte plaat van gemaakt, ondanks gebrek aan inspiratie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.