50/50 – day 14

[singlepic id=144 w=600 h=600 float=]

Het weekend in Barcelona was geweldig, helaas waren er weinig momenten waarop ik tijd had om foto’s te maken omdat ik druk was met andere “verplichtingen” in diverse horecagelegenheden. En op zondag met het verwerken van die verplichtingen. Toen mijn handen weer enigszins een camera konden vasthouden zonder te trillen heb ik deze foto gemaakt vanaf de eerste verdieping van het hotel. De vazen stonden op een zuil in de centrale hal, een verdieping lager. Er hing ook nog een soort trechter van ijzerdraad met kerstlampjes boven. Ik gok dat het onder de noemer kunst valt. Oordeel zelf.

50/50 - day 14Casper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.