50/50 – day 15

[singlepic id=145 w=600 h=600 float=]

Afgelopen jaar hebben mijn Opa en Oma elkaar afgewisseld met ziek zijn. Opa is behoorlijk ziek geweest, maar gelukkig aan de beterende hand. Toch was het een realitycheck toen hij vorige week mailde dat hij ondanks zijn langzame herstel toch maar niet zijn verjaardag vierde dit jaar. Te druk, teveel stress.

Opa wordt morgen een jaartje ouder, en viert dat waarschijnlijk over een paar maanden, samen met Oma. Ik hoop van harte dat we volgend jaar weer gewoon een uitnodiging krijgen voor twee verjaardagen, dat mijn Opa en Oma nog héél lang meegaan en dat we ergens in de loop van dit jaar alsnog zijn cadeau voor zijn afgelopen tachtigste verjaardag -een dagje weg, samen met mijn ouders en zussen- kunnen geven. Lieve Opa, gefeliciteerd en geef een knuffel aan Oma!

50/50 - day 15Casper
4

4 comments on "50/50 – day 15"

 1. Top, neef !! Je ooms hebben hun plannen voor hun cadeau van vorig jaar ook al aangepast. Moeten alleen nog een datum prikken :-).

 2. Casper Heij on

  Wat waren jullie van plan te gaan doen dan?

 3. Met Opa naar Miniatur Wunderland in Hambrg. Inmiddels is dat veranderd in Railz Rotterdam, maar we weten nog niet wanneer.

 4. hoi

  Eenvoudig en toch heel byzonder.
  In een drukke tijd,opa niet vergeten!!!!

  groetjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.