Nieuw bladerding

Voor de mensen die nog wel eens naar mijn oudere posts willen terugbladeren heb ik het allemaal wat makkelijker gemaakt. Onderaan de pagina is nu een bladerunit te vinden waarmee je kan terugbladeren naar eerdere post. Op elke pagina staan drie berichten, en met de knoppen onderin kunt u dan kiezen hoever u ongeveer terug wilt, en grotere stappen maken dan voorheen, toen u gewoon herhaaldelijk op “ouder” of “nieuwer” moest klikken.

Voor de WordPress-fans: de plugin heet “WP-paginate” en het is eenvoudig te installeren, zelfs voor mensen die niet zo handig zijn met code.

Nieuw bladerdingCasper
2

2 comments on "Nieuw bladerding"

  1. Hoi Casper,

    Ik was er nog niet aan toe gekomen om je site goed te bekijken. Ik vind hem er heel mooi uit zien. Automotive vind ik er persoonlijk uitspringen dat is toch echt jou ding. Ik ben trots op je als mijn klasgenoot van de fotovakschool.

    gr. Bob

  2. Casper Heij on

    Thanks Bob! Heb je zelf al een website?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.