50/50 – day 17

[singlepic id=147 w=600 h=600 float=]

In de loop van dit jaar gaan we verhuizen. Er zijn niet veel dingen die ik zal missen aan deze kleine, tochtige, slecht geïsoleerde flat. De badkamer is te klein, net als de keuken. Het kantoor is niet op temperatuur te houden en hetzelfde geldt voor de slaapkamer: Siberisch of subtropische, er is geen middenweg.

Één van de weinige dingen die me wel nog steeds bevalt is het uitzicht op de Maasstraat hier in Apeldoorn. En vooral ’s nachts, of in deze tijd van het jaar: ’s avonds. Ik weet niet zo goed wat het is, maar ik ben sowieso een avondmens. En soms ga ik dan gewoon naar buiten zitten kijken, naar de straatlantaarns en de vlekken die ze maken op het wegdek. Vooral als het vochtig is, zoals op deze foto. Je kan zo ver kijken dat er zelfs ’s nachts altijd iets te zien is. Ja, dit uitzicht zal ik wel missen dit najaar, maar in ieder geval heb ik dan weer een extra reden om op tijd naar bed te gaan. Elk nadeel…

50/50 - day 17Casper
3

3 comments on "50/50 – day 17"

  1. wanner gaat het verhuizen gtebeuren??

  2. Casper Heij on

    Als alles volgens planning verloopt ergens in juli of augustus. Maar dan moet de bouw niet vertraagd raken uiteraard…

  3. Pingback: 50/50 - day 27 | Casper Heij

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.