50/50 – day 22

[singlepic id=153 w=600 h=600 float=]

Dag 22 was de eerste dag waarop ik écht in mijn nieuwe studio aan het werk kon. Samen met Inge Gerritsen -die ik ken van de Fotovakschool in Apeldoorn- ben ik de hele dag bezig geweest met het oefenen met licht, kleur en bovenal: het maken van portretten. Inge was gewillig slachtoffer van mijn lens en op andere momenten vice versa. De totale oogst mijnerzijds: 60 foto’s met totaal verschillende achtergronden en sferen, terwijl het onderwerp hetzelfde bleef: Inge.

Een boek vol met voorbeelden heeft ons geholpen om een aantal totaal verschillende settings te creëren. Voor de beginnende studiofotografen onder ons: Photographing People is een boek met uitgebreide uitleg over de gebruikte settings en lichtomstandigheden per foto. Een absolute aanrader!

50/50 - day 22Casper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.