50/50 – day 24

[singlepic id=155 w=600 h=600 float=]
Was het gisteren alleen koud buiten, vandaag is het nog nat ook. Morgen ben ik halverwege deze serie en ik hoop echt dat de tweede helft wat meer variatie en kleur kent. Soms overweeg ik om speciaal naar buiten te gaan voor een foto, maar deze serie gaat over mij en wat ik dagelijks doe en zie.

De afgelopen dagen zit ik binnen. Gewoon omdat het zo is. Omdat ik ook helemaal geen zin heb om naar buiten te gaan terwijl het -89 graden is en hier gewoon de kachel aanstaat en de katten me gezelschap houden. Toch komen er wel weer wat leuke fotomomenten aan. Komende vrijdag ben ik weer in de studio en komende zaterdag maak ik een reportage van een Alfa. Mochten er nog gebeurtenissen zijn waarvan u denkt “Daar moet Casper bij zijn” dan vraag ik u die te mailen, twitteren of in de reacties achter te laten. Bedankt!

50/50 - day 24Casper
1

One comment on "50/50 – day 24"

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.