50/50 – day 27

[singlepic id=158 w=600 h=600 float=]

Nog een half jaartje, dan kunnen we als het goed is verhuizen. Deze week is de bouwvergunning afgegeven door de gemeente, dus waarschijnlijk gaat er over zes weken gebouwd worden. Dat betekent dat ons eerste huis samen verleden tijd is. Op zich is dat geen ramp, want we zijn hier wel klaar. Het is koud, tochtig en oud. Toch was het wel het eerste huis waar we samen woonden en bepaalde dingen ga ik missen.

Daarnaast vind ik het jammer dat we een ander huisnummer krijgen. Dat klinkt misschien vreemd, maar ik ben nu helemaal gewend aan nummer 87. Als ik weer mee zou doen met de Lotto, zou het vast één van mijn getallen worden. Als de Lotto tenminste tot 87 gaat. Afijn, op deze manier in ieder geval vereeuwigd: nummer 87.

50/50 - day 27Casper
1

One comment on "50/50 – day 27"

  1. Mooi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.