50/50 – day 28

[singlepic id=159 w=600 h=600 float=]

Sneeuw, gladheid, kou. Het enige wat nog nodig is om de winter compleet te maken is boerenkool. Die maakt mijn vriendin meestal, maar dit keer heb ik maar een poging gewaagd. Was niet slecht, moet alleen de volgende keer even de gewichten wat beter checken. De boerenkool was vooral voorzien van veel kool…

50/50 - day 28Casper
6

6 comments on "50/50 – day 28"

 1. ๐Ÿ˜ฎ
  Wanneer mocht ik ook alweer komen eten? ๐Ÿ™‚

 2. Casper Heij on

  Je bent altijd welkom, maar aangezien twee van de vier hoofdingrediรซnten op deze foto allesbehalve vegetarisch zijn, vraag ik me wel af of dat in dit geval een goed idee was geweest ๐Ÿ˜‰

 3. Als je nog een goed recept zoekt met de juiste verhoudingen?
  Je kan het uiteraard ook op gevoel doen maar dat vraagt nog een beetje oefenen ๐Ÿ˜‰

 4. Casper Heij on

  Was al van plan de volgende keer met gehakt in plaats van spekjes te maken, en de verpakking gewoon beter te lezen ๐Ÿ˜‰ Maar ik houd me aanbevolen, zoek ook nog een recept voor Macaroni met Ham en Kaas uit de oven ๐Ÿ˜‰

 5. 2 uien fruiten, daarna een 2-verpakking hamblokjes meebakken. Als deze lekker gebakken zijn een blokje tomatenpuree of italiaanse saus toevoegen. Ondertussen 400 gram macaroni koken(niet te gaar). Alles door elkaar mikken met een zakje geraspte belegen kaar. Alles in een ingevette ovenschaal doen, beetje paneermeel er over en een paar blokjes boter. In de over (15 min / 200 graden) en klaar is Kees. Kan je ook uitstekend een dag van te voren klaar maken maar dan moet het wel langer in de oven. Succes en eet smakelijk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.