Alfa Romeo Mito met Daniëlle Schouten

Voor het Tijdschrift voor Marketing had ik afgelopen zaterdag een fotoshoot met Daniëlle Schouten en een beminnelijke, doch enigszins smerige Alfa Romeo MiTo Multiair. Helaas was er geen tijd voor een grondige wasbeurt, aangezien Daniëlle nog door moest naar Eindhoven, maar op weg naar het immer pittoreske Apeldoorn 2,5 uur in de file stond bij Leusden. Desondanks was ze zeer content met het resultaat, en zelf ben ik ook niet geheel ontevreden. Al denk ik dat ik met meer tijd nog betere foto’s had kunnen maken. Een sneak peak hieronder. Het Tijdschrift voor Marketing komt binnenkort uit.

[slideshow id=10]

Alfa Romeo Mito met Daniëlle SchoutenCasper
1

One comment on "Alfa Romeo Mito met Daniëlle Schouten"

  1. Ik ben heel, heel trots op jou. 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.