50/50 – day 32

[singlepic id=167 w=600 h=600 float=]

Soms kom je rare dingen tegen. Vanavond had ik voor Idealize.nl een opdracht op een feest wat zij organiseerden samen met Absolut Vodka. Het ging om een wedstrijd die zij samen georganiseerd hadden rond de nieuwe film van Spike Jonze. Voor mensen die hem niet kennen: Spike Jonze is het brein achter talloze videoclips en films en is tevens de bedenker van Jackass. De precieze details zijn hier te vinden. Prins, de naam van de club, was bijzonder hip aangekleed. Tenminste, ik ga er voor het gemak even vanuit dat losse poppenhoofdjes en goudgespoten armen van paspoppen gecombineerd met draagbare stereo’s uit de jaren tachtig hip zijn.

50/50 - day 32Casper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.