50/50 – day 33

[singlepic id=168 w=600 h=600 float=]

Het was lang geleden dat ik een spelletje had gedaan. En dat we een vrijdagavond samen thuis waren. De hoofdpijn van de afgelopen dagen bleef maar doorzeuren dus ik heb vanmiddag besloten alle afspraken voor de rest van de dag te cancellen en even rustig aan te doen.Een goede keus. Ik voel me al iets beter en Jolien en ik besloten om eens een spelletje te doen. Wij hebben een kast vol spelletjes die we nooit gebruiken, een enkel avondje pokeren met vrienden buiten beschouwing gelaten. Dus mocht Jolien kiezen. Rummy werd het. Ik laat haar nooit meer kiezen, ik verloor kansloos.

50/50 - day 33Casper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.