50/50 – day 35

[singlepic id=170 w=600 h=600 float=]

Zeg allemaal hallo tegen Draak. Een maand of twee op deze wereld. Favoriete bezigheden: de draak uithangen en slapen. Dat laatste liefst op zo warm mogelijke plekjes, zoals capuchons van truien en mouwen van badjassen. Draak woont bij Geert Jan en Alinde, samen met grote broer Piraat. Piraat heeft één oog en is zo zwart als de nacht. Of eigenlijk zelfs nog iets zwarter. Zo zwart, dat hij een knalrood nekbandje met een belletje draagt, zodat Alinde en Geert Jan niet bovenop haar gaan staan ’s nachts. Piraat wou liever niet op de foto. Draak vond alles prima, als ze maar mocht slapen.

50/50 - day 35Casper
1

One comment on "50/50 – day 35"

  1. Leuke foto 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.