50/50 – day 36

[singlepic id=171 w=600 h=600 float=]

Zo. Dit was mijn dag. De studio, jasjes, overhemden, stropdassen, en uiteindelijk bijna 500 foto’s. We begonnen vanochtend rond 9:00 met fotograferen, voornamelijk productfoto’s en foto’s van de verschillende stoffen gemaakt. Bijna lopende band werk. Rond de middag een kleine pauze gehouden waarna het model kwam opdagen.

Martijn liet zich gewillig afspelden door Dennis van Solo Per Lui, de klant waarvoor ik deze foto’s maakte. Martijn was al eerder model, kijk maar eens goed tussen de foto’s op de pagina “portret“, dan ziet u hem niet alleen in onderstaande pose. Het grote nabewerken moet nog beginnen, maar het was een vruchtbare, gezellige dag met de heren. Na een nacht van 3,5 uur slaap ben ik alleen nu volkomen geradbraakt. Aspirines en een kop thee en dan lekker slapen. Tot morgen.

SONY DSC

50/50 - day 36Casper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.