50/50 – day 39

[singlepic id=178 w=600 h=600 float=]

Soms heb ik van die middagen dat ik mezelf moet dwingen tot nadenken. Vandaag was zo’n middag. Na een afspraak in het centrum besloot ik mijn buskaartje in de broekzak te houden en lekker naar huis te lopen. Even alles op een rijtje zetten voor de komende week, mijn zonden overdenken, plannen voor werelddominantie uitwerken, dat soort dingen. De zonsondergang halverwege was een mooie bonus.

50/50 - day 39Casper
1

One comment on "50/50 – day 39"

  1. Prachtige foto! Mooie zonsondergang vandaag he, hij was mij ook al opgevallen. Helaas niet in de gelegenheid om een foto te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.