50/50 – day 43

[singlepic id=182 w=600 h=600 float=]

Het futsalteam waarin ik speel is zeer stabiel. We verliezen elke wedstrijd, op één na dit seizoen. Tot nu toe heeft deze sport mij dit seizoen alleen maar stinkende kleren, muffe handdoeken en zweterige futsalschoenen opgeleverd. Niet één keer proefde ik het geluk van de winst. Ja, mijn team heeft één keer gewonnen. Ik was toen niet aanwezig. Trek je conclusies, zou ik zeggen… Hoe dan ook: mijn zaalvoetbalschoenen. Ze stinken.

Vrolijker nieuws na de klik.
Jolien is dus naar de kapper geweest. Mooi hè?

50/50 - day 43Casper
2

2 comments on "50/50 – day 43"

  1. En dat noem je kort???
    Ik stond vanmorgen voor de spiegel: dat is pas kort.

    Maaaaaarrrrrrrr, wel leuk!

  2. heb jje je broer nogniet gezien zeker..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.