50/50 – day 48

[singlepic id=187 w=600 h=600 float=]

Het heeft even geduurd, waarvoor mijn oprechte excuses. Ik ging op day 47 op wintersport, waarna ik aansluitend door moest naar de Autosalon van Genève om aldaar foto’s te maken voor autoblog.nl.
Foto’s daarvan vind je nu al op die site en later deze week op mijn eigen website. Inmiddels ben ik alweer een paar dagen thuis, maar er waren nogal wat mailtjes en klanten die mijn aandacht nodig hadden, waardoor mijn 50/50 project even wat minder aandacht kreeg. Hoe dan ook: hier is foto 48, genomen vanaf het balkon van ons appartement in Naßfeld, het dorpje waar we al jaren heen gaan op wintersportvakantie. We waren overdag aangekomen ondanks een dik pak sneeuw en een gebroken sneeuwketting. Uiteindelijk bedacht ik mij ’s avonds laat dat ik ook nog een foto moest maken voor mijn project. Opmerkelijk hoe snel het vakantiegevoel zijn intrede deed.

In Naßfeld had ik overigens ook afgesproken met Hannes, een local die er een sport van heeft gemaakt om salto’s te springen en van bergen af te skiën waar anderen hun leven niet zouden willen wagen. Komende week zal ik ook van die sessie een aantal foto’s plaatsen en ook nog van een sessie in het funpark.

50/50 - day 48Casper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.