Autosalon Genève 2010 – de vrouwen

[singlepic id=210 w=600 h=400 float=]
Op de Autosalon gaat het niet alleen om de auto’s maar ook om de vrouwen die ernaast staan. Dus voor de liefhebbers een overzichtje van de “beursbabes” op de beursvloer van Genève. Vergis je overigens niet in de talenten van dit soort dames. Er zijn dames bij die meer over de auto weten dan de journalisten die er dagelijks over schrijven. Een leuk voorbeeld daarvan is op dit blog te vinden. De dame die dat blog bijhoudt schrijft over de ervaringen met journalisten en bezoekers van autobeurzen. Vermakelijke teksten, kan ik u vertellen.

[nggallery id=14]

Autosalon Genève 2010 - de vrouwenCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.