Wintersport – fotoshoot 1

[singlepic id=278 w=600 h=400 float=]
Tijdens mijn wintersport in Naßfeld, een dorpje in Oostenrijk vlakbij de Italiaanse grens, heb ik twee fotoseries gemaakt. Voordat ik vertrok richting Oostenrijk heb ik op de Facebook pagina van Naßfeld een oproep geplaatst met de vraag of er mensen waren die een beetje trucs konden uithalen op ski’s of snowboard. Er kwamen een paar reacties waaronder één van Hannes, die door zijn vrienden “Milo” genoemd wordt.

Hieronder zie je een aantal van de foto’s die ik met hem maakte. Helaas waren de weersomstandigheden nogal wisselend en allesbehalve optimaal, dus later in de week heb ik nog in een funpark een serie foto’s gemaakt. Deze serie komt komende week online.

[nggallery id=18]

Wintersport - fotoshoot 1Casper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.