Win een fotoshoot ter waarde van €105,-


UPDATE: de winnaar is bekend, klik hier om te kijken of je gewonnen hebt!

Wil jij leuke foto’s van jezelf, je kind of misschien wel met het hele gezin? Dat kan en voor één keer kan het gratis! Deze week geef ik namelijk een fotoshoot bij mij in de studio weg van anderhalf uur inclusief een aantal prints. Totale waarde: 105 euro! Klik op lees verder om erachter te komen wat je moet doen om in aanmerking te komen!

Het is eigenlijk heel makkelijk. Stuur een email met als titel “Ik wil een fotoshoot winnen” en vermeld daarin de volgende gegevens.

  • Je voor én achternaam
  • Je geboortedatum (ben je nog geen achttien vraag dan toestemming aan je ouders)
  • Je telefoonnummer
  • Stuur de leukste foto die je van jezelf hebt mee in de mail! Deze moet maximaal 1 mb zijn en wordt niet zonder jouw toestemming gepubliceerd. Graag ontvang ik deze zodat ik een idee krijg van wie je bent.
  • Leg uit in de mail waarom je vindt dat juist jij de fotoshoot moet winnen

Één inschrijving per persoon is genoeg, meerdere mailtjes sturen heeft dus geen zin. Alleen als je aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet kom je in aanmerking om te winnen. De inschrijving sluit op donderdag 13 mei 2010 om 17:00 uur. Door je inzending te versturen ga je akkoord met:

  • het feit dat ik je af en toe een mailtje stuur met leuke aanbiedingen of nieuws inzake mijn fotografische werkzaamheden
  • het publiceren van één of meerdere foto’s van de gewonnen studioshoot op mijn website
  • het feit dat je gegevens vertrouwelijk behandeld zullen worden en niet worden doorverkocht aan derden

Dus verstuur die email als je mee wil doen en wie weet krijg je binnenkort van mij bericht dat je gewonnen hebt! De winnaar wordt vrijdagmiddag 14 mei op deze site bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Win een fotoshoot ter waarde van €105,-Casper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.