Uitslag van de “Schrijf je in en Win” fotoshootwedstrijd

Bedankt voor alle leuke reacties op de “Schrijf je in en Win” actie. Laat ik om te beginnen mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik jullie even in spanning gehouden heb, maar het was gewoon te moeilijk om een winnaar te kiezen. Er waren zoveel leuke inzendingen en de ene reden om te willen winnen was nog leuker en origineler dan de andere. Uiteindelijk heb ik een selectie gemaakt van de vijf leukste inzendingen en daaruit heb ik een willekeurige winnaar gekozen. And the winner is…Bianca Lust (14) uit Oostzaan! In haar motivatie legt ze uit dat ze graag “nep fotoshoots” doet met vriendinnen maar dat het haar heel leuk lijkt om nu ook eens een échte fotoshoot mee te maken. Daarnaast leek het haar een goede kans op een herkansing voor mij. Tijdens de 50/50 serie was het de bedoeling dat ik bij een wielrenwedstrijd van haar foto’s zou maken, maar dat lukte uiteindelijk niet. De wedstrijd was namelijk een uur eerder afgelopen dan verwacht, waardoor ik te laat was voor goede foto’s. Twee goede redenen om het nog eens te proberen! Binnenkort zul je de foto’s hier op de site vinden.

Maar toen… Toen waren er nog 4 finalisten over die ook hele leuke inzendingen hadden. Om deze mensen ook te belonen voor hun inzending krijgen zij een kortingsbon van €35,- voor een fotoshoot. Deze mensen (en Bianca) krijgen vandaag nog persoonlijk bericht.

Uitslag van de "Schrijf je in en Win" fotoshootwedstrijdCasper
2

2 comments on "Uitslag van de “Schrijf je in en Win” fotoshootwedstrijd"

  1. Cool cspr is back….

  2. Nooit weggeweest hoor 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.