Bruiloft Kitty en Erik

[singlepic id=451 w=610 h=400 float=left]Afgelopen weekend trouwden Erik en Kitty met elkaar. Ze hadden mij gevraagd te filmen ’s morgens bij het ophalen van de bruid. Aangezien ik graag eens wat meer wilde doen met de videomogelijkheden van mijn 5D MkII (en omdat ik natuurlijk graag mijn schoonzusje help) besloot ik dat verzoek in te willigen. Uiteraard kwam de camera vervolgens de rest van de dag niet meer uit mijn handen, in totaal had ik 26 GB aan CF kaarten bij me, die allemaal vol waren aan het einde van de dag. De video moet nog volledig gemonteerd worden dus dat duurt nog wel even, maar na de klik alvast een selectie van de ruim 400 foto’s die ik afgelopen zaterdag maakte. Sta je hier niet tussen: check af en toe deze site even, er komt nog meer bij de komende dagen.

Kitty en Erik: nogmaals van harte, het was een geweldig feest, geniet van jullie huwelijksreis dan kijken wij ondertussen de foto’s vast!

Sta je op één van de foto’s en wil je die graag afgedrukt hebben of iets dergelijks? Mail me even! En laat gerust een reactie achter onderaan de pagina! Mocht je de foto’s kopiëren naar Hyves of iets dergelijks dan zou ik het waarderen als je even een verwijzing naar mijn site erbij zet. Dankjewel!

[slideshow id=27]

[nggallery id=27]

Bruiloft Kitty en ErikCasper
2

2 comments on "Bruiloft Kitty en Erik"

 1. Lineke Loer on

  Ha lieve Casper,

  Super leuk om al foto’s te kunnen bewonderen. Ik heb ervan genoten. Dank je wel,

  Groetjes en een fijn weekend samen,

  Lineke (en alle anderen)

 2. Judit Garrido on

  Soooo beautiful pictures. You are an incredible photographer, congratulations. I totally enjoy reliving the perfect wedding of Kitty & Erik.
  Thank you for the super images.

  Nice wishes from Barcelona,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.