Bruiloft Lineke en Dennis

[singlepic id=856 w=610 h=400 float=left]Een paar weken terug is mijn zus Lineke getrouwd met Dennis. Gelukkig was er een fotograaf ingehuurd voor de dag zodat ik niet hoefde te werken op de bruiloft van mijn eigen zusje. Uiteraard heb ik wel de hele dag mijn camera bij mij gehad en er zijn waarschijnlijk een hoop familie en vrienden die de foto’s willen zien. Dat kan na de klik!

Helaas rammelt mijn gallerytool een beetje dus de foto’s staan een klein beetje door elkaar en de thumbnails zijn soms wat vreemd uitgesneden. Mocht iemand foto’s willen laten afdrukken, stuur dan even een mailtje, en als je de foto’s kopieert naar je Hyves of iets dergelijks, zet er dan even een linkje bij naar mijn website! Dankjewel! En laat gerust een reactie achter onderaan de pagina!

[slideshow id=28]

[nggallery id=28]

Bruiloft Lineke en DennisCasper
1

One comment on "Bruiloft Lineke en Dennis"

  1. Hey Sanneke,

    Wat zagen jullie er allemaal mooi uit zeg! Ik vind 1 van die laatste foto’s leuk van Lineke en Maartje, haha.

    Groetjes daar en spreek je vast gauw weer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.