Nieuwe site in de maak

Hoe snel dingen kunnen veranderen. Nog geen jaar geleden opende ik deze site en dacht ik er heel lang mee vooruit te kunnen. Toen nog zoekende als aankomend fotograaf, als student aan de Fotovakschool. Dit was vooral een proeftuin, kijken wat ik leuk vond, wat de reacties zouden zijn, mezelf dwingen regelmatig nieuw materiaal te plaatsen (wat niet altijd lukte helaas). Wat dat laatste betreft: er komt een hoop aan. Het beeldverslag van de Autosalon van Parijs, een serie van een triotest tussen een Audi RS5, BMW M3 en een Mercedes C63 AMG en ik heb ook nog een aantal dagen in de studio doorgebracht. Kortom: there’s more to come.

Eerst even de site afbouwen want sinds december vorig jaar is er een hoop veranderd. De Fotovakschool heb ik nu afgerond en ik heb keuzes gemaakt. Ik weet welke fotografie ik leuk vind en wat voor opdrachten ik zoek. Daarom ben ik een aantal weken geleden begonnen met het herontwerpen en -opbouwen van mijn website. Voornaamste verandering zal zijn dat er een duidelijkere splitsing zal komen tussen tussen de verschillende disciplines waarbinnen ik als fotograaf werkzaam ben. Dit omdat iemand die zijn kind gefotografeerd wil zien nu eenmaal geen behoefte zal hebben aan foto’s van de 24 uur van Le Mans en vice versa.

Omdat die splitsing nogal wat vraagt van mijn CMS kan het hier soms een beetje haperen. Knipperende lampen, gaten in de vloer, de gebruikelijke verbouwingswerkzaamheden. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn gallery-plugin al om zeep geholpen. Even geduld, er wordt aan gewerkt, binnenkort mogen jullie oordelen of het de moeite waard was.

Nieuwe site in de maakCasper
1

One comment on "Nieuwe site in de maak"

  1. Enne dan ook nog zo’n kleine 600 foto’s van een zeer geslaagd bruidsbeurs?!
    Was super gisteravond, ben benieuwd naar het eindresultaat van je nieuwe website!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.