Prijswinnares Bianca in de studio


Het is alweer een poosje geleden, maar Bianca won de verloting op deze website een tijdje geleden. Omdat het nogal lastig bleek om agenda’s te matchen duurde het een poosje voordat we konden afspreken maar onlangs mocht het er dan toch eindelijk van komen: Bianca kwam langs in de studio voor haar fotoshoot!

Doordeweeks gaat ze nog gewoon naar school, maar ’s avonds en in het weekend staat voor Bianca alles in het teken van wielrennen. Ze reist het hele land door om wedstrijden te fietsen en zelfs regelmatig te winnen! Logisch dus dat Bianca -nadat we wat casual foto’s hadden gemaakt- graag wat foto’s wilde waarin dat thema naar voren kwam. Hieronder zie je een paar van de foto’s.

Wil jij ook graag dit soort foto’s van jezelf? Dat kan! Een sessie in de studio kan al vanaf €75,- inclusief één print op A4. Stuur gerust een bericht of laat je terugbellen voor meer informatie via de contactpagina!


Prijswinnares Bianca in de studioCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.