Fotoshoot met Elvira


Mooie herfstbladeren en het gezelligste model in tijden. Wat wil een fotograaf nog meer op een frisse zaterdagmiddag? Hoogste tijd om weer eens foto’s te maken met de plastic fantastic 50mm op de Canon 5D MkII, en dus gingen Elvira en ik op de fiets op zoek naar mooie plekjes. Gelukkig heeft ook Apeldoorn genoeg fraaie plekken om leuke foto’s te maken. Je moet ze alleen even weten te vinden, toch Elvira? Tussen een paar kleine buitjes door hadden we een aantal keren prachtig licht en ik had ook nog de kans om wat externe flitser dingetjes te proberen. Deze foto’s zijn het gevolg!

Elvira, nogmaals bedankt voor de gezellige middag!

[nggallery id=36]

Fotoshoot met ElviraCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.