Timelapse van Mindrelic – New York City

Video en fotografie liggen eigenlijk helemaal niet zo ver uit elkaar. Binnenkort ga ik een aantal experimenten met video doen, waarvan ik de vorderingen uiteraard op dit blog zal plaatsen. Waar fotografie en film echter bij elkaar komen is time-lapse fotografie. Door foto’s te nemen met tussenpozen van bijvoorbeeld enkele seconden en vervolgens de foto’s achter elkaar te plakken en op hoog tempo af te spelen krijg je het effect van een soort versnelde film. Onderstaand filmpje is één van de prachtige resultaten die met time-lapse te bereiken zijn, misschien moet ik hier ook maar eens mee experimenteren binnenkort.

Via Fstoppers.com

Timelapse van Mindrelic – New York CityCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.