Workshop bij Marc de Groot

Omdat ik me graag blijf ontwikkelen als fotograaf woon ik zo nu en dan een workshop bij. Na eerder succes heb ik ergens tussen kerst en oud & nieuw nog maar eens een workshop gevolgd bij Marc de Groot. De interactie met andere fotografen tijdens zo’n dag vind ik altijd erg prettig. Ook nu waren er weer een aantal erg interessante mensen bij, altijd leuk om te zien hoe verschillende mensen allemaal op hun eigen manier tegen fotografie aankijken!

Doel van deze dag was om me verder te verdiepen in het gebruik van off-camera flitsers, een principe waarmee ik voor het eerst in aanraking kwam tijdens een eerdere workshop van Marc de Groot in de Nettenfabriek in Apeldoorn. Na die dag had ik het idee dat ik aardig door had wat ik allemaal kon doen met externe flitsers en een paar radiozenders maar ik wilde me meer verdiepen, mede ook in het regisseren van modellen. Ik merk dat ik fashion (-achtige) fotografie leuker en leuker begin te vinden met de creatieve mogelijkheden die dit soort flitsers bieden en dat terwijl ik fashion een jaar geleden nog niets aan vond! Reden genoeg om een paar concepten uit te werken en deze binnenkort uit te gaan voeren in ieder geval!

Marc, Renate, Tom (model) en Raniëlle (model) bedankt voor de gezellige en leerzame dag! En voor de appelflappen en de heater op locatie natuurlijk! Meer foto’s na de klik!Workshop bij Marc de GrootCasper
1

One comment on "Workshop bij Marc de Groot"

  1. Ziet er goed uit! Ik heb er nog een aantal te bewerken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.