Mini-docu: The Sartorialist

Een prachtige mini documentaire over een straatfotograaf. Mensen die mij en mijn stijl een beetje kennen weten dat ik dol ben op het gebruik van zeer beperkte scherptediepte. Geen verrassing dus dat de manier van filmen in dit bericht mij zeer aanspreekt, maar ook de fotograaf zelf, Scott Schuman, maakt foto’s waarin scherptediepte een enorme rol speelt.

The Sartorialist is een straatfotograaf uit New York die op elke foto die hij op zijn blog plaatst zomaar een paar honderd reacties krijgt. Hij richt zich met name op mode in het straatbeeld en hij licht in dit filmpje een klein tipje van de sluier op wat betreft zijn werkwijze. Op zijn weblog kan je de foto’s zien die ook in het filmpje voorbij komen. Pas wel op, want als je eenmaal begint te bladeren stop je niet snel meer. Ik niet tenminste. Het wereldberoemde Time Magazine zette hem overigens in de Top 100 Design Influencers. Veel plezier met kijken!

Mini-docu: The SartorialistCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.