Eerste bericht op Photofacts.nl

Één van de betere Nederlandstalige websites op het gebied van fotografie is naar mijn mening Photofacts.nl. Een poosje geleden kwam ik via Twitter in contact met Elja Trum, de oprichter van en drijvende kracht achter Photofacts.nl. Een lang verhaal kort: zo nu en dan zal ik een bericht plaatsen op Photofacts, waarbij ik me voornamelijk zal richten op mijn ervaringen bij het starten en voortzetten van mijn carrière als fotograaf. Ook zullen er daar af en toe wel andere berichten van mijn hand verschijnen, bijvoorbeeld over nieuwe apparatuur die op de markt komt of interessante tutorials die voorbij komen. Vrees niet, ook hier op mijn eigen blog zullen regelmatig updates blijven verschijnen!

Langs deze weg wil ik Elja bedanken voor de mogelijkheid om mijn ervaringen op zijn druk bezochte website te mogen delen. Gisteren is mijn eerste bericht op de website van Photofacts geplaatst, als je het wil lezen dan kan je hier klikken.

Eerste bericht op Photofacts.nlCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.