Leuk voor Valentijn: fotoshoot met z’n tweeën!

Voorbeeld bon Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag heb ik een speciale persoonlijke cadeaubon ontworpen. Voor iedereen die zijn of haar grote (en misschien wel geheime?) liefde wil verrassen met een leuke fotoshoot heb ik een bon gemaakt die je cadeau kan geven. Vul het formulier hieronder in en je krijgt de persoonlijke cadeaubon thuisgestuurd waarmee je op Valentijnsdag een verrassing kan geven die jullie nooit meer zullen vergeten, simpelweg omdat je het resultaat aan de muur kan hangen!

De bon is via onderstaand formulier te bestellen. Vul de gegevens in en ik regel dat de gepersonaliseerde bon bij je op de deurmat valt! Zorg ervoor dat je uiterlijk donderdag 10 februari om 21:00 uur je bon besteld hebt zodat de postbode hem nog op tijd bij je kan afleveren en je op Valentijnsdag (maandag 14 februari) je geliefde kan verrassen met dit originele cadeau!

De kosten voor deze aanbieding zijn €75,00 inclusief btw. Voor dat geld krijg je een fotoshoot die ongeveer drie kwartier duurt, bij mij in de studio of op locatie in de buurt van Apeldoorn of Voorst. We kunnen dit afspreken als jullie mij bellen voor een afspraak. Betalen mag contant op de dag van de fotoshoot of van tevoren per bank op rekeningnummer 49 78 25 589 t.n.v. Casper Heij. Bij betaling per bank graag duidelijk je naam vermelden en dat het om een Valentijnsshoot gaat.

De leukste foto wordt geprint op een formaat van 20X30 centimeter. Daarnaast krijgen jullie een code om in te loggen op mijn website zodat jullie andere foto’s van de fotoshoot kunnen bekijken. Als jullie achteraf foto’s willen nabestellen is dat uiteraard mogelijk!

Jouw naam

Jouw emailadres

Jouw telefoonnummer

Straatnaam

Postcode

Woonplaats

Naam van de ontvanger

Persoonlijk bericht - Dit bericht wordt geplaatst in de tekstballon op de cadeaubon en mag maximaal 200 tekens lang zijn.

Leuk voor Valentijn: fotoshoot met z’n tweeën!Casper
0