Visage Model College

Klik voor de grote versie!

Klik voor de grote versie!

Iets meer dan een week geleden was ik onderdeel van Visage’s eerste Model College. Zes meiden volgden een opleiding van een paar dagen waarin ze de basics leerden van alles wat een model moet weten. Catwalk lopen, visagie en uiteraard maakten ze ook kennis met het poseren voor de camera.

In samenwerking met de mensen van Visage heb ik een kleine studio ingericht met een mix van mijn strobistgear en wat studiolampen. Met een rolletje white seamless erbij konden we redelijk uit de voeten, al moest ik soms bijna buiten gaan staan om genoeg afstand te kunnen genereren voor bepaalde shots die ik zocht.

Uiteindelijk hebben we van ieder model een aantal series foto’s kunnen maken en van elke deelneemster zal ik de komende dagen mijn favoriete foto’s online zetten. Ik wil iedereen van Model College bedanken voor de gezellige dag en uiteraard ook mijn dank aan de modellen Vera, Liselotte, Anne, Tatiana, Nicole en Lisette voor de prettige samenwerking! Heel veel succes in jullie verdere carrière als model en hopelijk zie ik jullie nog eens voor mijn lens verschijnen!

Model College is een intiatief van modellenbureau Visage.

Visage Model CollegeCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.