100 blogberichten, tijd voor een give-away! [update]


In iets meer dan een jaar verschenen er -inclusief dit bericht- 100 berichten op www.casperheij.nl. Dat moet gevierd worden! Daarom geef ik een fotoshoot cadeau bij mij in de studio! Wat voor fotoshoot? Maakt niet uit, een zakelijk portret? Een foto van je gezin? Een aanvulling voor je modellenportfolio? Op de foto met je beste vriend of vriendin? Wat jij wilt! Hoe je deze fotoshoot kan winnen? Het is héél makkelijk!

Het enige wat je hoeft te doen om mij te laten weten dat je de fotoshoot wilt winnen is het volgende: volg @CasperH op Twitter en ReTweet het bericht dat ik zojuist op Twitter heb gezet. Dat bericht kan je vinden door hier te klikken. Volg je mij al? Dan hoef je alleen maar te ReTweeten! Je kan dat doen tot maandag 21 februari, 16:00 uur. Daarna zal ik een willekeurige volger kiezen die bij mij in de studio te gast zal zijn voor een fotoshoot van anderhalf uur ter waarde van €125,00. Na de fotoshoot ontvang je een setje prints en digitale bestanden. Dus: fotoshoot winnen? Volg me en ReTweet dat bericht!

UPDATE: Ilse de Boer heeft gewonnen! Iedereen bedankt voor de deelname, binnenkort weer nieuwe acties op mijn website!

100 blogberichten, tijd voor een give-away! [update]Casper
2

2 comments on "100 blogberichten, tijd voor een give-away! [update]"

  1. Pingback: Tweets die vermelden 100 blogberichten, tijd voor een give-away! | Casper Heij -- Topsy.com

  2. Relaxte actie:-) succes (ik heb 2mooie kids) #dit terzijde:-)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.