Vijf manieren om iemand te verlichten

Er zijn heel veel manieren om je model te verlichten, maar met één lamp kan je al héél veel bereiken. Met één lamp en een reflectiescherm nog meer. Met 18 lampen en een flinke hoeveel “modifiers” zijn de mogelijkheden oneindig. Hoe dan ook: de basics worden in deze video uit de doeken gedaan. Leuk voor mensen die nog niet zoveel weten van het verlichten van modellen en een handige reminder voor mensen die er al een tijdje mee bezig zijn. Check zeker even het einde van het filmpje, erg grappig! Filmpje na de klik.

Via fstoppers

Vijf manieren om iemand te verlichtenCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.