John Moore’s foto’s van de onrust in het Midden Oosten

In een volgend leven, als ik nog geen vriendin of vrienden heb, word ik nieuwsfotograaf. De afgelopen weken zie ik meer en meer prachtige beelden voorbij komen uit de gevaarlijkste plekken op de wereld, die ik zelf ook had willen maken. Series uit Egypte, Fukushima, Thailand en nu weer Libië. Zoveel emoties worden gevangen in prachtige beelden. Hieronder een klein filmpje van John Moore, een oorlogsfotograaf die zowel in Egypte als Libië verbleef de afgelopen maanden. Hij vertelt over zijn trip terwijl we zijn foto’s voorbij zien komen. John Moore is fotograaf voor Getty Images en won een Pullitzer voor zijn foto’s van de oorlog in Irak. Hij is dus wel wat gewend, maar desondanks denkt hij dat dit zijn gevaarlijkste opdracht was als fotograaf.

Bron

John Moore's foto's van de onrust in het Midden OostenCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.