24N

Daar zijn we weer. Na de drukte van de verhuizing is er een heleboel in te halen. De komende weken onder meer foto’s van verschillende fashionshoots, carshoots en auto-events. Maar laten we beginnen met een klein videootje dat ik in elkaar geknutseld heb met Adobe Premiere. Laat ik voorop stellen dat dit geen professioneel eindproduct is, maar in mijn streven om ook met video wat meer te gaan doen heb ik mezelf maar eens een beetje verdiept in de basisbeginselen van het monteren. Er is nog heel veel te leren, maar het begin is er. De beelden zijn gemaakt tijdens een roadtripje naar de 24 uur van de Nürburgring. Binnenkort ook een kleine fotoserie van dit event!

24NCasper
1

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.