Oldie Volkswagen Kever

Dit is de VW Kever van Michiel, alweer een tijdje terug gefotografeerd dus het werd de hoogste tijd de foto’s hier te delen!

De Kever van Michiel is flink aangepakt. Afkomstig uit bouwjaar 1960, maar niet bepaald meer in originele staat. Zo werd het standaard 1200 cc blok vervangen door een 1641 cc exemplaar uit een Porsche 914 met dubbele 34-er Solex carburateurs. De vooras is 4″ versmald, verlaagd en in hoogte verstelbaar. De spindels zijn verlaagd en ook de achterste torsieplaten zijn verstelbaar.

Verder werd de ’60-er voorzien van pop-out windows achter, Porsche koplamp grills, Albertswan longneck spiegels en zijn de vijfspaaks Empi’s gepolijst en voorzien van Smart banden. Michiel heeft gekozen voor een behoorlijk uitgewoonde look, iets wat misschien niet iedereen kan waarderen. Maar ik wel!
[nggallery id=58]

Oldie Volkswagen KeverCasper
1

One comment on "Oldie Volkswagen Kever"

  1. Heerlijke serie, de goude oude kevers doen het altijd goed. Mooie openings foto met de eigenaar!. En de refelectie bij de plas. Mooi werk!

    Ciao !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.