Video: New York Palace Salsa Party bij Villa Bailar

Vorige week heb ik bij Villa Bailar een kleine sfeerimpressie gefilmd van een Salsaparty. Ik had al eerder wat geëxperimenteerd met video, maar nog nooit een volledige edit voor een klant in elkaar gezet. Om het mezelf makkelijk te maken ben ik meteen begonnen met een video in een donkere omgeving met verschillende kleuren verlichting. Niet de makkelijkste omstandigheden maar ik wilde het resultaat hier toch even delen. Ruimte voor verbetering? Zeker! Maar voor een eerste keer serieus filmen en monteren ben ik zeker niet ontevreden.

Video: New York Palace Salsa Party bij Villa BailarCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.