Meld je aan: portretten van auto’s en hun eigenaren [aanmelden tot 12 januari!]

Gezocht: mensen met een auto en een verhaal! Ben (of ken) jij iemand die een speciale band heeft met zijn of haar auto dan kom ik graag met je in contact voor een boek wat ik ga schrijven / fotograferen! Gisteren werd ik herinnerd (dank daarvoor Remco!) aan een project dat al maanden door mijn kop spookt, dus hier gaan we!

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op auto’s en dat ik graag portretten maak. Tot nu toe waren dat meestal zaken die van elkaar gescheiden bleven, maar het lijkt me mooi om die twee zaken te gaan combineren in een project. Daarom ga ik een serie portretten maken van auto’s met hun eigenaren en daar heb ik jullie hulp bij nodig! Mensen bouwen soms intense liefde op voor hun vierwielers en die wil ik proberen te vangen in foto’s met daarbij een kort interview. Heb jij een speciale band met je auto of ken je iemand of een auto die volgens jou een plaats in zo’n serie verdient? Laat het weten via het formulier!

Het uiteindelijke doel is om een bundel verhalen / foto’s in boekvorm te verzamelen. Ben je in het bezit van een prachtige klassieker? Werk je al jaren aan een projectauto die nog lang niet af is? Heb jij net je droomauto gekocht waar je 20 jaar voor gespaard hebt? Laat jij elk weekend je auto uit op circuits terwijl je er de volgende dag mee naar je werk rijdt? Win jij prijzen op autoshows of circuits? Of rijd je nog dagelijks in de auto die je opa en oma vroeger hadden? Het zijn maar een paar voorbeelden maar het mag duidelijk zijn: jouw verhaal maakt kans om in het boek opgenomen te worden dus meld je aan na de klik!

UPDATE: je kan je tot 12 januari aanmelden, daarna gaan we bepalen welke aanmeldingen er in het boek komen en de interviews / fotoshoots plannen!

Naam
Emailadres
Telefoonnummer
Auto (Merk, type, bouwjaar)
Korte uitleg relatie met auto

Als je dit verhaal via social media wilt delen met je vrienden / kennissen / familie wordt dat zeer gewaardeerd!

Meld je aan: portretten van auto's en hun eigenaren [aanmelden tot 12 januari!]Casper
1

One comment on "Meld je aan: portretten van auto’s en hun eigenaren [aanmelden ..."

  1. Pingback: Fotoshoot auto en portret met Casper Heij « « OudeVolvo.nl - blogOudeVolvo.nl – blog

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.