Update aanmeldingen autoportretten

De aanmeldingen zijn binnen en de afgelopen dagen heb ik elke vrije minuut besteed aan het doorlezen van prachtige verhalen, waarvoor mijn dank! Het was érg moeilijk om keuzes te maken uit de vele aanmeldingen. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal mensen die een zelfde type auto en vergelijkbaar verhaal hebben. Maakt dat ze minder speciaal? Wat mij betreft niet maar een boek moet wel lekker doorlopen en niet in herhaling vallen. Ook de balans tussen klassiek / semi-klassiek / modern speelt een rol. En hoeveel MINI’s passen er in een boek? Hoeveel Volkswagens? Hoeveel Volvo’s? En hoeveel vader-zoon verhoudingen passen er eigenlijk in een boek zonder dat het alleen daarom lijkt te gaan draaien? Kortom: héél veel afwegingen zijn gemaakt en een aantal zijn er nog te maken.

Van circa 25 verhalen weet ik alvast zeker dat ze in het boek passen, die mensen gaan zo direct een email van mij ontvangen. Ook de andere mensen zal ik een mail sturen, dat zijn verhalen die zeker in aanmerking komen maar waarbij ik nog wat meer zaken tegen elkaar af moet wegen. Het kan zijn dat ik die mensen nog vraag om wat aanvullende informatie om een beter beeld te krijgen, het kan ook zijn dat ik gewoon nog moet kiezen tussen dat verhaal en twee of drie andere vergelijkbare verhalen. Uiteindelijk krijgt iedereen bericht in ieder geval, mocht je je hebben aangemeld maar geen email van me ontvangen vóór dinsdag: neem even contact met me op!

Update aanmeldingen autoportrettenCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.