© Casper Heij

Nieuwe website online

© Casper Heij

Hij is online!

Eindelijk. Eindelijk is hij klaar, deze website. Na lange tijd bezig te zijn geweest met het uitwerken van ideeën, functionaliteiten en het nieuwe jasje is het nu eindelijk zover: mijn nieuwe website is online. En dit is pas het topje van de ijsberg, want binnenkort komen er nog een aantal features bij, waaronder een sectie die volledig is gericht op het boek waar ik mee bezig ben over auto’s en hun eigenaren. Ik kan niet wachten om dat project weer aan te slingeren, ik heb het gemist! Ook zullen er binnenkort nieuwe acties en aanbiedingen op de site komen.

Daarnaast kunnen jullie veel blogs verwachten met items over fotoshoots die ik gedaan heb, bruiloften waar ik reportages van heb gemaakt en andere zaken die me bezig houden. Voor de laatste live verslaggeving van mijn werk kunnen jullie nu ook op deze site mijn Twitterstream in de gaten houden. Klik maar even lekker op je gemak rond en als er vragen of opmerkingen zijn hoor ik ze uiteraard graag!

Nieuwe website onlineCasper
1

One comment on "Nieuwe website online"

  1. mooie composities met fijnzinnige foto’s

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.