Fotostudio Bouwe Landlaan 3b

Nieuwe studio in Apeldoorn

Sinds afgelopen week is mijn studio gevestigd Apeldoorn. De studio in Voorst was een fijne ruimte maar het werd tijd voor een volgende stap en daarom is de studio voortaan te vinden aan de Bouwe Landlaan 3b in Apeldoorn. Voortaan heb ik de beschikking over een fijne werkplek, een parkeerplaats voor de deur, een prima koffiemachine en een leuke nieuwe collega waarmee ik de ruimte deel, Medea Huisman.

Fotostudio Bouwe Landlaan 3b

Medea zit al een jaartje in dit pand maar nu ben ik er dus ook te vinden. Dat betekent dat er nog wat raamstickers en een spandoek vervangen moeten worden door versies met mijn logo erbij maar dat komt binnenkort helemaal goed. Oh, en collega-fotografen zijn van harte welkom om onze studio te huren. Dat kan al vanaf een uur maar als je bijvoorbeeld een paar dagen ruimte nodig hebt kan dat natuurlijk ook!

Nieuwsgierig? Kom gerust eens een bak koffie drinken. Bel wel even van tevoren, want ik werk ook nog steeds op locatie natuurlijk dus ik ben niet fulltime aanwezig. Let trouwens bij het gebruik van de navigatie goed op dat je Bouwe Landlaan 3b invoert, 3a leidt je bij sommige navigatiesystemen namelijk naar de Zonnewende, en dat is toch zeker een halfuur lopen hier vandaan. Voor de volledigheid, de studio is dus hier:


Grotere kaart weergeven

Nieuwe studio in ApeldoornCasper
0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.