Elvira in de studio

Elvira in de studio

Een nieuwe studio betekende in dit geval ook nieuwe lampen. Een enorme softbox, een striplight, een beautydish, allerlei mooie Elinchrom studioverlichting waar ik nog nooit mee gewerkt had. Gelukkig was Elvira afgelopen donderdag geduldig genoeg om me wat verschillende dingen uit te laten proberen. Het werd een heerlijk chaotische maar gezellige studiosessie waar een aantal toffe platen uit kwamen, sommige serieus en sommige alles behalve dat. Eigenlijk was het de bedoeling om één en ander alleen even te testen maar een aantal foto’s vond ik zodanig de moeite waard dat ik ze toch even met de wereld wil delen.

Elvira in de studio
Elvira in de studio
Elvira in de studio
Elvira in de studio
Elvira in de studio

Elvira in de studioCasper
1

One comment on "Elvira in de studio"

  1. Wauw!!! Vooral de grote profielfoto, waar ze van de zijkant is geschoten vind ik erg mooi!
    Keep up the god job

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.