Introductiekorting: zakelijk portret op locatie voor €149,-

Het belang van een goede, zakelijke portretfoto dient niet onderschat te worden. In een tijd waarin zakelijke social media zoals LinkedIn steeds belangrijker worden is het goed om je te realiseren dat potentiële opdrachtgevers -voordat ze naar de inhoud kijken- eerst kijken naar je foto. Op die foto zoekt men bevestiging van het beeld van de persoon die zij in gedachten hebben. Zoeken jouw klanten naar een open, vrolijke persoon dan is het niet handig om een serieuze zwart wit foto in formele kleding te gebruiken. Zorg ervoor dat jouw persoonlijkheid goed naar voren komt en mensen zullen makkelijker contact met je zoeken!

De foto’s die ik voor je maak zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor promotionele doeleinden. Met mijn mobiele flitsset heb ik op locatie de beschikking over alle mogelijkheden die ik in de studio ook heb. Het grote voordeel is natuurlijk dat we de omgeving onderdeel kunnen laten worden van jouw presentatie! Een portret op locatie kost normaal € 199,00 maar omdat dit een nieuwe dienst is kost een zakelijk portret tijdelijk € 149,00 bij wijze van introductie. Eventueel kan er zorg worden gedragen voor een visagiste.

Uiteraard zijn zakelijke portretten uitstekend te combineren met een reportage van een bedrijf. Voor meer informatie daarover kan je hier klikken. Om teruggebeld te worden voor meer informatie kan onderstaand formulier ingevuld worden.

Naam
Telefoonnummer

* alle bedragen zijn exclusief btw en reiskosten.

Introductiekorting: zakelijk portret op locatie voor €149,-Casper