Tarieven fotografie

“Wat kost dat nou?”

Op deze pagina vind je mijn de prijzen voor een fotoshoot, reportage of reclamefotografie. Vaak gaat het om voorbeelden, jouw wensen bepalen uiteindelijk de precieze prijs. De manier waarop een prijs berekend wordt verschilt nogal. Een fashionfoto voor een magazine kost soms dagen nabewerking in Photoshop terwijl sommige portretten bijna direct uit de camera al “af” kunnen zijn. Voor een aantal zaken zijn er echter wel vaste prijzen.

Hieronder een overzicht, mocht je niet de informatie kunnen vinden die je zoekt neem dan even contact met me op voor een -uiteraard geheel vrijblijvende- kostenindicatie.

Een portret op locatie of liever toch in de studio? Voor een uitgebreid overzicht van de kosten kun je hier klikken.

Voor bedrijfsreportages ben je hier ook op het juiste adres. Of het nu gaat om een korte indruk van uw winkel, een verslag van een project of evenement, of een uitgebreide reportage op verschillende locaties: het kan allemaal. Je kunt hier klikken voor de tarieven, maar schroom niet om contact op te nemen voor een offerte op maat.

Automotive fotografie kan op vele manieren. Soms kost één foto meer tijd dan een volle dag reportage. Voor een prijsindicatie kan je hier klikken maar schroom niet om contact op te nemen voor een offerte op maat.

 

Tarieven fotografieCasper